zaterdag 30 januari 2016

Road to the marathon

ASCHWIN:

Op mijn jaarlijkse 'road to the marathon' in april, staat ook dit jaar weer de Halve Marathon van Cadzand. Zal het net zoals vorig jaar weer een editie worden met storm, regen en hagel...?

Het blijft een mooie halve marathon die gedeeltelijk over asfalt en strand/duinen gaat. Mooie en inspirerende loopomgeving.
Ik kwam er overigens zojuist achter dat het wel héél erg lang geleden is dat ik over strand hardliep. Vorige jaren plande ik dat toch met enige regelmaat in mijn trainingsprogramma. M.a.w.: het wordt hoog tijd voor deze wedstrijd (tevens open Zeeuws HM-Kampioenschap).


woensdag 20 januari 2016

Vakantiefiets

ASCHWIN:

De huidige KOGA-fiets van Linda is een érg fijne en sportieve fiets, maar niet gebouwd om met bepakking te fietsen. Vandaar dat ze al vele, vele maanden op zoek is naar een alternatief. En die heeft ze uiteindelijk gevonden bij haar vertrouwde merk: de KOGA Traveler.

Hieronder de nieuwe aanwinst die haar - voorzien van de nodige fietstassen én de juiste conditie - dit jaar onder andere tot in Zuid-Frankrijk moet brengen!