vrijdag 2 augustus 2013

Einde vakantie

ASCHWIN:

Het eind van deze zomervakantie nadert. Maandag begint voor mij weer het werkritme; Linda is zelfs al een weekje aan de slag...

Vanwege onze vakantie in de Pyreneeën, is het hier een maandje erg stilletjes gebleven op de weblog. Vandaar dat ik nu in sneltreinvaart een korte update geef en we vanaf volgende week de draad weer wat frequenter kunnen oppakken.
Want over een kleine drie weken staat voor Linda én voor mij de Trail des Fantômes te La Roche op ons te wachten. Door dit mooi sportieve doel voor ons beiden hebben we natuurlijk niet stilgezeten de afgelopen maand.

Ze liepen we met ons gezin een week lang zeer mooie, maar ook erg zware wandeltochten in de Pyreneeën. Enkele dagtochten, maar ook een meerdaagse tocht met overnachtingen in de verschillende berghutten. Een mooie ervaring. En vooral erg veel respect voor Gijs en Pien die toch maar mooi meeliepen in een strak tempo, zo'n 5 tot 7 uur per dag!

 
Verder verbleven we nog aan de Middellandse Zee om lekker bij te komen en op te laden.
 
 
En tussendoor werd er tijd ingelast voor de nodige trainingen. Zelfs tijdens de week met de bergwandelingen werd er nog hardgelopen. Het was er té mooi om het na te laten!
 
Nu bij thuiskomst voelen we ons beiden fit. Eén dingetje waar ik op moet letten is mijn rechtervoet/enkel. Die lijkt een beetje gevoelig te zijn. Is ontstaan tijdens de wandelingen, maar is niet overheersend. Beetje opletten dus; misschien even wat gas terugnemen qua duurlopen. Vooral intervalletjes op zachte ondergrond, zo lijkt het devies.
Maar we hebben beiden vertrouwen in één van de pittigste trailparcoursjes van België: Trail des Fantômes.
 
 

1 opmerking:

  1. wat een prachtige omgeving he die Pyreniën! En geen wonder dat je conditie goed is als je 7 uur wandelt en dan nog eens gaat hardlopen ook! :)

    BeantwoordenVerwijderen