zaterdag 24 augustus 2013

Nieuw speeltje

ASCHWIN:

Sinds kort loop ik met de Forerunner 610 gps horloge met hartslagmeter van Garmin. Een supercompleet horloge waar je al je trainings- en wedstrijdgegevens uit kunt halen. Dat kan reeds onderweg tijdens het lopen, maar ook leuk is de analyses daarna m.b.v. de Garmin-software op je pc.

Dit is het toestel:
 
Mooi is ook de touch-screen techniek. Dat maakt 'm onderweg ook gemakkelijk te bedienen. De gegevens op je schermen kun je zelf instellen; dus je maakt er een horloge op maat van.
Ook mooi meegenomen is het uiterlijk van het toestel. Niet zo'n groot of vierkant 'mini-pc'tje' dat je aan je pols hebt, maar een toestel dat ook te dragen is al 'gewoon' horloge.

Hieronder een voorbeeld van de gegevens zoals die zijn terug te kijken op je pc na afloop. Deze onderstaande training van net geen 11 km (met interval) is van gisteren.

(klik erop voor vergroting)
 
 
Vanmorgen liepen Linda en ik ook nog een mooi rondje rondom de Canisvlietkreek en langs de Molenkreek te Westdorpe. Goed voor zo'n 7,1 km.
 
 
En op die manier kunnen we toch wel stellen dat we hersteld zijn van ons avontuur in La Roche van vorig weekend... Op naar de volgende sportieve uitdaging!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten