vrijdag 16 juli 2010

'Vader en zoon Tour'

ASCHWIN:

Gijs en ik raakten geïnspireerd door vader Bill en zoon Liam Flanagan uit de Verenigde Staten. Zij rijden deze hele Tour de France de mooiste en/of zwaarste stukken uit de dagelijkse etappes. Niet zomaar overigens. Los van het feit dat ze beiden lijken te genieten van deze reis, stappen ze dagelijks op de fiets voor een goed doel: ze zamelen geld in voor de LiveStrong organisatie (van o.a. Lance Armstrong). Zij willen met hun sympathieke actie aandacht vragen voor de strijd tegen kanker en een actieve leefstijl promoten.

Ze zijn te volgen via deze weblog. Of middels hun berichten op twitter. 
Het is vooral mooi om op hun weblog de filmpjes te bekijken, waar je de kleine Liam op zijn mini-Trekje ziet klimmen als een volleerd tourrenner!

Hun uiteindelijke doel is om 10.000 dollar te vergaren. De teller staat nu echter nog maar op 1.040 dollar.
Dus als je nog wat vakantiegeld te besteden hebt aan een goed doel: kies dan voor dat van deze sportieve Amerikanen.

2 opmerkingen:

  1. Net iets te glad, iets te mooi gemonteerde filmpjes, iets te Amerikaans. Maarrrr schrijf de naam van dat ventje maar op een papiertje, bewaar dat 10, 15 jaar en kijk dan nog eens terug op dat papiertje. Of hij heeft de Tour al gewonnen, of het duurt niet lang meer, want dat kleine manneke kan omhoog fietsen zeg!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja Tom, hij klimt inderdaad gemakkelijk. Maar het is mij opgevallen dat die kleine mannekes zowiezo erg gemakkelijk klimmen. Kijk maar eens hier, naar het filmpje van Gijs: http://abeeltjes.blogspot.com/2010/05/vi-alskar-sverige.html

    Of stoppen we Gijs zijn naam dan ook in dat doosje voor over 10 jaar?
    Samen met Liam strijden om de bolletjestrui...

    BeantwoordenVerwijderen