maandag 25 april 2011

En dat is vier (en een beetje vijf)

ASCHWIN:

Vierde vrije dag op rij, en maar liefst twee keer vandaag gesport.

Na het paasontbijt van deze ochtend trokken Gijs en ik erop uit op onze racefietsen voor een ronde van 35 km. Nog steeds zijn zijn rugproblemen op zijn fiets niet opgelost, anders hadden we zeker verder kunnen fietsen. Hij rijdt echt lekker soepel en ook zijn gemiddelde snelheid gaat telkens weer omhoog. Om de juiste afstelling van zijn zadel en stuur te vinden, gaan we de komende week maar eens naar Serpenti in Hulst. Dan zou het toch écht opgelost moeten zijn.

Zelf ben ik in de loop van de middag ook nog gaan hardlopen. Vanwege de hitte en de brandende zon heb ik gekozen voor een rustige duurloop van 16 km. Ook genoeg drinken meegenomen aan mijn 'drankgordeltje'; was nodig ook!

Op die manier toch maar mooi vijf keer gesport in vier dagen. Heerlijk!

En als laatste 'sportieve daad' rijden we zometeen op het fietsje naar een restaurant hier net over de grens. Op die manier wordt dit prachtige lange en zonnige paasweekend passend afgesloten.

1 opmerking:

  1. Maandag gaan we hier ook eens een fietsmeting laten doen (Debo bikes Wachtebeke). Last aan de rug kan ook een lichte blokkage in de rug zijn, dus als dat niet helpt, is een bezoekje aan de osteopaat of kinesist mss de oplossing.. en zo blijven we bezig hé :D

    BeantwoordenVerwijderen