donderdag 1 december 2011

Goede smaak

ASCHWIN:

Ik had hier nog niet vermeld dat ik een paar nieuwe hardloopschoenen heb aangeschaft. Wederom een paar Asics. Het model GT-2160. Het is de opvolger van mijn huidige hardloopschoen die prima bevallen is.
Heb nog even getwijfeld over een Saucony en Nike model, maar toch maar gekozen voor het vertrouwde gevoel van de Asics-schoen. Waarom wisselen als die goed bevalt?
Hieronder de GT-2160 in de juiste kleuren. Ze zien er nog steeds zo uit als op de foto, aangezien ze nog niet uit de doos zijn geweest. Deze week ga ik ze voor het eerst écht uitproberen.


En blijkbaar is het niet zo toevallig dat dit model mij zo goed bevalt. Ben dan ook niet de enige die er zo over denkt. Zo las ik vandaag nl. het volgende:

Persbericht:

ASICS is trots te mogen aankondigen dat Runner’s World Magazine, wereldwijd dé autoriteit op het gebied van informatie over hardlopen, de ASICS GT-2160 heeft bedacht met de Internationale “Editor’s Choice award” 2011.


Runner’s World Magazine kent de prestigieuze Internationale “Editor’s Choice award”elk jaar aan één type schoen toe. In de publicatie werden onder meer de rotsvaste stabiliteit, de perfecte voetomvattende pasvorm en de zachte demping van de GT-2160 genoemd als hoofdredenen voor het winnen van de prijs.


De schoen werd verkozen door een internationaal panel van Runner’s World-redacteurs uit de 15 verschillende landen waar dit toonaangevende magazine verschijnt (Australië/Nieuw-Zeeland, Brazilië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Mexico, Nederland/België, de Filippijnen, Polen, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten).

“ASICS is trots om deze prijs te ontvangen van één van de meest gerespecteerde informatiebronnen op de hardloopmarkt,” verklaart Alistair Cameron, Voorzitter en CEO van ASICS Europa B.V. “Het is de tweede keer dat de GT-2100-reeks de award heeft gewonnen en het is uiteraard de best verkochte performance hardloopschoen ter wereld voor een reden. Deze prijs bevestigt dus de positie van ASICS als eerste keuze van de lopers.

1 opmerking:

  1. Hoi Aschwin,

    Mooie en goede schoenen zo te lezen !!
    Succes met het uitproberen maar aangezien dit de opvolger is van je huidige schoenen zal dit wel lukken.

    Groeten,

    Angelo.

    BeantwoordenVerwijderen