zondag 6 december 2009

Weer niet gefietst

ASCHWIN:

Vanmorgen was ik eigenlijk (alweer) vastbesloten om de wielrenfiets te pakken om een flink stuk te gaan rijden. Ideaal om de beentjes los te 'draaien' en daarnaast ook gewoon fijn om weer eens een eind te fietsen.

Maar....

Het regende, regende én het bleef maar regenen. Dus: toch maar de hardloopschoentjes gepakt, die alweer waren opgedroogd na de natte wedstrijd van gisteren, en een 40-tal minuten in de stromende regen rustig wat kilometertjes afgewerkt. Want lopen in de regen vind ik helemaal niet erg. Fietsen in de regen daarentegen vind ik verschrikkelijk. Misschien dat het er volgend weekend van komt...

Eerder deze week kwam ik het promo-filmpje van de Tour 2010 tegen op internet. Het geeft in 3D een beeld van de ronde die van 3 tot 25 juli zal plaatsvinden en natuurlijk ook Zeeland aandoet! De eerste tussensprint van de Tour in 2010 zal plaatsvinden in Kruiningen, las ik deze ochtend in de krant. Om maar alvast de wielerkoorts hier in Zeeland aan te wakkeren (de Giro d'Italia doet immers een maand eerder ook al Zeeland aan!), hier alvast het genoemde filmpje:



Bij gebrek aan het zelf fietsen, bij deze toch heel eventjes het gevoel...

2 opmerkingen:

  1. Aschwin,dat zijn weer mooie resultaten in een sportief weekend!
    Het weer nodigde vandaag inderdaad niet uit,om een stukje op het zadel door te brengen.Dat weer was dan ook de reden,dat ik het dit weekend lekker rustig aan heb gedaan met o.a.babysitten voor die kleine Noa.
    Langzaam begint bij de wielerliefhebbers,alweer het verlangen naar een nieuw wielerseizoen op te komen,en jij brengt met het mooie filmpje over de Tour,deze verlangens nog meer op gang!
    Groetjes van uit Meerlo!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Harrie, bij deze ben je uitgenodigd om zowel de Giro- als ook de Tour-etappe hier in Zeeland te komen bekijken. Maken we er een heuse wielerdag van! Wat dacht je ervan om samen op de racefiets een etappe te gaan bekijken?

    BeantwoordenVerwijderen