maandag 24 mei 2010

Pinksterwedstrijden RKHAV Hulst

ASCHWIN:

In een zonovergoten Hulst vonden vandaag de Pinksterwedstrijden op de atletiekbaan van RKHAV plaats. Deze grootse wedstrijd, met deelnemers van jeugd tot volwassen, nationaal en internationaal, is elk jaar weer een mooi evenement. Natuurlijk helemaal met dit mooie weer op deze tweede pinksterdag.

Gijs en Pien moesten aan de bak vandaag. Ieder slechts op 1 onderdeel, want meer en meer geven ze beiden de voorkeur aan de loopnummers. Hoogspringen, kogelstoten, verspringen etc.: het is aan hen niet besteed blijkbaar.

Eerst Gijs. Hij stond aan de start van 600 meter. Een afstand die hij overigens nog nooit had gelopen. Meestal is het langer, soms wat korter. Maar hij liep lekker. Hij wist zijn krachten goed te verdelen op deze moeilijke afstand en eindigde als vierde. Hieronder de fotoserie (klik op foto voor vergroting).

Na 250 m.

Na 300 m.

De laatste 50 m.

Pien startte een half uurtje na Gijs voor haar 900 m.-wedstrijd. Vrijwel elke wedstrijd loopt Pien op reserve, om dan tijdens de laatste 200 m. flink te versnellen. Op die manier haalt ze dan altijd nog wel een paar lopers voor haar in, waar ze de hele wedstrijd een tiental meter achter heeft gelopen. Dus ook vandaag ging het weer zo. Prima gelopen dus.

Na 150 m.

Na 500 m.

Verbeten trek tijdens de laatste 50 m.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten