dinsdag 19 oktober 2010

24-uurs race voor goede doel

ASCHWIN:

Wielerland zal in samenwerking met VacanSoleil in mei of juni 2011 een 24-uurs wielerrace organiseren voor het goede doel. Hier hun persberichtje:


In mei of juni 2011 zal er, op een nader bekend te maken parcours, een vacansoleil 24-uurs race voor goede doelen worden georganiseerd.

Aan deze Vacansoleil 24-uurs race mogen maximaal 400 teams (van zes tot acht renners per team) meedoen. De teams mogen zelf de 24 uur indelen, als er maar voor gezorgd wordt dat er continu één renner (met een responder) in de race is . Het team bepaalt dus zelf hoe lang een renner op de baan is, waardoor er ook een tactisch element in de race zit.
Het inschrijven van een team kost 500 euro (eventueel gesponsord door een bedrijf). In geval van een sponsor mag deze een reclamespandoek ophangen langs het parcours.
De tien ploegen die in 24 uur tijd de grootste afstand afleggen, winnen een geldbedrag. Dat bedrag wordt geschonken aan, het door het team zelf uitgekozen, goed doel.
Ieder team wordt geacht een teamleider te hebben (deze mag natuurlijk ook deelnemen aan de race). De teamleider fungeert voor de organisatie van de race als contactpersoon van het team.

Ik vind dit eigenlijk wel een hele leuke en uitdagende actie. Even nog afwachten wanneer het precies gaat plaatsvinden, maar ik ga er toch eens over nadenken of ik hier mogelijk aan zal deelnemen.

Maar niet alleen natuurlijk! Dus, hier komt ie dan:

Wie o wie zou eventueel in het rijden van bovenstaande 24-uurs race interesse hebben?

Ik wil alvast eens polsen of er een team van 6 tot 8 personen is samen te stellen om deze uitdaging (zo mogelijk!) aan te gaan.

Ik hoor het graag van jullie terug in de reacties!

3 opmerkingen:

  1. Klinkt best leuk. Kamperen en bbq'en rondom het parkoers, pintje na afloop. Topsport zoals het hoort!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, mits...

    BTW, maart 2011 schouwburg Middelburg, Wilfried de Jong en Occobar, I'm in.

    BeantwoordenVerwijderen