zaterdag 30 oktober 2010

Stedentripjes

ASCHWIN:

De afgelopen twee dagen was er geen ruimte om te gaan sporten. Vanwege de vakantie werden er twee steden bezocht: Eindhoven en Dusseldorf.

Toch zag Gijs als streetjumper in wording wel vele mogelijkheden om lichamelijk actief bezig te zijn. Hier het bewijs.

In Eindhoven bezochten we het Van Abbe-museum, maar dat viel een beetje tegen. Het grootste gedeelte van het tentoongestelde werk sprak ons alle vier niet zo aan. Het enige dat wel mooi om te zien was, was het werk van Kandinsky en zijn vrienden van de Blaue Reiter. En ook de communistische abstracte kunst uit de jaren '20 van Lissitzky kwam nog opvallend modern over.
Hieronder een voorbeeld.


In Dusseldorf scoorde Pien haar langgezochte hippe koptelefoon voor de iPod! Dit na vele, vele kilometers wandelen door deze verrassende stad met zijn vele leuke jongerenwinkels. Trouwens nooit geweten dat er bestaansrecht is voor zo ontzettend veel schoenenwinkels in 1 stad! We hebben ze gisteren volgens mij alle 114 vanbinnen gezien...!


Vandaag staat het huis in het teken van de nieuwe game die gisteren gescoord werd (een Duits oorlogsspel...). En wie zegt er dat gamen een individuele bezigheid is?! Foto hieronder bewijst het tegendeel: half Zuiddorpe onder de 13 jaar (ja, alle 5...) zat aan de keukentafel vanmiddag.


Dit weekeinde is er vervolgens nog tijd om een tweetal looptrainingen af te werken. Vandaag probeer ik nog een korte intervaltraining in te lassen. Morgen waarschijnlijk weer een duurloop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten