woensdag 27 oktober 2010

JBL On Stage 200iD

ASCHWIN:

Na de rustdag van gisteren, stond vandaag de training in het teken van kilometers maken én snelheid opbouwen. Een duurloop met interval dus.
Het onderstaande schema werd gevolgd:
  • 3 km: 12 km/u
  • 3 km: 15 km/u
  • 3 km: 12 km/u
  • 3 km: 15 km/u
  • 2 km: 10 km/u
Voor de komende winter heb ik met name voor bij de loopband (en natuurlijk ook voor alle overige plekken in huis waar muziek nodig is...) een mooi apparaatje aangeschaft. Een iPod/iPhone-dock van JBL (de 'On Stage 200iD').
Op deze manier kun je overal in huis via internet-radio of door het afspelen van opgeslagen mp3-tjes naar muziek luisteren. En vooral die muziek via internet-radio is fantastisch: duizenden en duizenden muziekstreams zijn te vinden. Welk genre je favoriet ook is, je vindt altijd iets naar je gading.

Onderstaand apparaat is mooi vormgegeven (met boxen vóór- en achterin), niet te groot (dus handig te verplaatsen), en er zit ook nog eens een krachtig geluid in; meer dan je op basis van het formaat zou verwachten. Vooral tijdens het hardlopen op de loopband is dat fijn: een heerlijk ritme met een stevig bass-geluid werkt stimulerend tijdens de training!

5 opmerkingen:

  1. coole ipot boks.(of hoe je het ook zegt)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed bezig! Ik heb toevallig zo'n beetje hetzelfde gedaan: gister wat korte versnellingen, vandaag anderhalf uur lopen met 2 snelheden (was vandaag eens vroeg thuis, dus dat kwam mooi uit). Die myasics laat ik even voor wat het is, want daar zitten altijd weken van 4 en 5 trainingen in het schema, daar heb ik helaas geen tijd voor. Ik moet soms puzzelen om aan 3 te geraken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. amai een duurloop noem jij dat. pittig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. mooie tempo's. Kan nog wel eens leuk gaan worden in Nijmegen... Kan nog leuk worden in Nijmegen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Chique training! Mooi apparaatje trouwens ;)

    BeantwoordenVerwijderen