vrijdag 19 november 2010

Sportplannen Linda

ASCHWIN:

Aangezien Linda niet meer zo frequent op deze blog haar stukjes tikt, zal ik dat maar namens haar doen...

Want het lopen gaat nog steeds niet goed. Langer dan een halfuur is lastig. Niet vanwege conditiegebrek, nee, daar ligt het niet aan. Sporten doet ze genoeg, maar daarover zometeen meer. Nee, de knie en heup geven nog steeds een zeer pijnlijk gevoel. Ondertussen al heel wat behandelinkjes en onderzoekjes achter de rug; maar die hebben nog geen oplossing en/of oorzaak opgeleverd. Binnenkort staat er nog een bezoek aan een osteopaat op het progamma. Heel vervelend allemaal. Hopelijk wordt snel duidelijk wat de oorzaak van deze hardnekkige blessure is.

Toch zal ze wel meedoen in het team van SWH tijdens de Dow Aflossingsmarathon op 4 december as. Die 5,2 km die ze daar zal moeten lopen (42 km verdeeld over 8 verschillende lopers) zal hopelijk net haalbaar zijn voor haar.
Ook Gijs loopt trouwens mee in dit team, net als ikzelf. Maar over deze aflossingsmarathon zal ik de komende weken nog wel meer laten weten op onze weblog.

Het fietsen gaat Linda des te beter af. Deze zomer op de racefiets. En nu weer wekelijks twee keer per week op de spinningfiets in de sportschool.
Doordat het fietsen zo goed gaat, wil ze zich hier meer op gaan toeleggen. Ze heeft stoere plannen: mountainbiken!
De afgelopen jaren heeft ze hier al enkele keren in kunnen oefenen. Meerdere malen gingen we tijdens onze afgelopen vakanties op pad met het gezin op de mountainbikes: in de Belgische Ardennen en in Zweden.
Op het ogenblik is ze zich aan het orienteren op de aanschaf van een nieuwe mtb-fiets. Onderstaande Bull Aminga (vrouwenuitvoering: zwart met roze biesjes en details) staat op het ogenblik op nr. 1 van haar lijstje. Binnenkort wordt de knoop doorgehakt.

Verder gaat ze deze avond kennismaken met het nieuwste fitness-snufje: de Milon Cirkel. Deze cirkel is een fitness-parcours dat je aflegt rondom een paal met bubbels (...) die de tijd per oefening/apparaat aangeeft. Door de verschillende apparaten train je zeer gevarieerd. Middels een persoonlijk pasje dat je in elk apparaat stopt, kun je hier je persoonlijke trainingswensen aan koppelen. Ik ben benieuwd...
Hieronder een foto van deze Milon Cirkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten