zondag 19 september 2010

Wellness weekend

ASCHWIN:

Niet het sporten, maar juist het relaxen en uitrusten, was het doel van ons weekendje Veluwe.
Van vrijdag- tot en met zondagavond verbleven Linda en ik samen met twee bevriende stellen, in een (volgens de dames) 'schetig' huisje te Epe.

Het 'schetige' huisje

Het hoofdprogramma van dit wellness weekend was zaterdag: een hele dag verbleven we in wellnessresort de Veluwse Bron. Heerlijk was het: keuze uit tientallen verschillende sauna's, stoom-, kruiden-, bubbel- en zwembaden. De absolute topper van die dag was de hamam-behandeling: bijna drie kwartier onder handen worden genomen en er als herboren weer uitkomen!

Nadat we vandaag nog een mooie fietstocht door de bossen en langs de heidevelden gemaakt, keerden we totaal relaxed weer terug naar Zeeuws-Vlaanderen. Geslaagd weekend!

Nu ik alle schadelijke stoffen op de Veluwe heb achtergelaten, zal ik deze week slechts nog een paar rustige looptrainingen afwerken, om volgende week zondag goed aan de start te verschijnen van de halve marathon te Gent.

Hier nog een promotiefilmpje van de Veluwse Bron. Vanaf 2:14 min. zie je ook een korte impressie van de heerlijke hamam-behandeling: warme doeken, warm water overgieten, schuim-massage en afsluitend een kopje Turkse thee met een stukje Turks fruit.

2 opmerkingen:

  1. Wij gaan graag op weekend naar de Veluwe of gemeente Overijssel. Deze keer gaan we naar 't Loo, op de grens van de Veluwe en Gelderland

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is inderdaad daar vlakbij. Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen