maandag 19 september 2011

Relax!

ASCHWIN:

Wat is er beter voor een mens (en een sportief mens in het bijzonder) dan om af en toe eens tijd in te ruimen voor een goed relax-weekend? Niet veel.
Dus daarom togen Linda en ikzelf afgelopen weekend met nog drie andere bevriende stellen naar de Veluwe om ons tegoed te doen aan plezier maken, lekker eten en drinken, een dagje sauna en kunst en natuur. Wat heb je meer nodig...?

Het dagje sauna werd genoten in de Veluwse Bron. Een prachtig welnesscomplex waar je al luierend lekker kunt zweten, prima kunt eten en tot rust kunt komen. Kunst en natuur vonden we een dagje later in Park De Hoge Veluwe. De natuur spreekt voor zich  en de kunst zochten we op in het museum Kröller Müller. En tussendoor werd er vooral veel plezier gemaakt en gefietst (o.a. in de regen, wat dan natuurlijk weer iets minder relaxed was...!).

Een impressie:

Het Jachthuis (met dreigende regenwolken) in Park de Hoge Veluwe

Partners in crime

Het Rietveldhuis in tuin van Kröller-Müller

Eén van de kunstwerken in het Kröller-Müller

Werk van Jan Fabre in de beeldentuin van Kröller-Müller

Alle 8, weerspiegelt in spiegelkunstwerk van Kröller-Müller

We waren allen onder de indruk van dit inmens grote schilderij van Israëls

Zéér relaxed...!

We kunnen er weer tegenaan! Dit jaarlijkse relax-weekend (vorig jaar voor het eerst) houden we er in: vaste prik in september...

En deze avond werden dan uiteindelijk weer de trainingen opgepakt na 3 dagen rust. Ik liep iets meer dan 10 km op een rustig duurlooptempo met tussendoor 3x 1 km in een tempo van 14 km/u. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten