donderdag 3 september 2009

Clingse Bosloop 2009

ASCHWIN:

Even persberichtje tussendoor:


Zaterdag 10 oktober a.s. vindt de 2e Clingse bosloop plaats wat georganiseerd wordt door het Steunpunt Sport en Bewegen (onderdeel van Stichting Welzijn Hulst, SWH) in samenwerking met de atletiekvereniging RKHAV. De bosloop is geschikt voor leeftijden van 8 t/m 80 jaar dus (bijna) iedereen kan meelopen!
Men kan zich inschrijven voor 3 km, aanvang 10.00 uur, de 7,5 km, aanvang 10.30 uur en de estafetteloop (4 x 1,5 km), aanvang 11.30 uur. De start zal net als vorig jaar plaatsvinden bij Najade Beauty- en Saunacentrum te Clinge. Er zal wederom een prachtige route door het Clingse bos uitgestippeld worden voor de betreffende deelnemers.

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar Marc de Haas, mdehaas@welzijnhulst.nl of tel. 0114-684700.

Vermeld hierbij naam, tel.nr. , e-mail, leeftijd en of u lid bent van atletiekvereniging ja/nee. Indien u wilt deelnemen aan de estafetteloop, vermelding van naam van het team, naam, e-mail, tel. en leeftijden van de contactpersoon van het team en namen en leeftijd van de andere teamgenoten.

Inschrijfgeld bedraagt slechts €2,50, voor estafetteloop €8 per team. Inschrijven kan tot en met 8 oktober 2009 ( na inschrijving op de dag zelf kan tot half uur voor de start).

De bosloop is bedoeld voor de gezelligheid, fitheid en gezondheid, maar uiteraard ook voor de prestatie! Daarom zal er gestreden worden om de felbegeerde Clingse Bosloopbeker 2009 onderverdeeld in mannen-en vrouwencategorie.

Meer info op: http://www.welzijnhulst.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten