zaterdag 24 april 2010

Zomers gevoel

ASCHWIN:

Wat een zomers gevoel: weer lekker hardlopen in t-shirt en korte broek en flink bezweet thuiskomen na het trainingsrondje! Heerlijk!!
Linda en ik hebben eerst een aantal kilometers samen gelopen, waarna Linda helaas vanwege de nog steeds opspelende blessure aan de knie moest omkeren. Zelf ben ik nog doorgelopen om uiteindelijk een redelijk snel rondje van een kilometer of zeven te lopen.
Daarna lekker in de tuin nog even van de zon genoten.

Eigenlijk was ik niet van plan om vandaag te trainen. Gijs had gisteren/vandaag zijn slaapfeestje, waardoor de nachtrust voor iedereen in huis toch net iets korter was dan gewenst...! Maar gezellig was het wel met al die knullen. Een gedeelte van de huiskamer was omgetoverd tot een slaap- annex filmzaal (zie foto).


Eerst waren we met de hele groep naar Wachtebeke gegaan om daar het zwembad onveilig te maken. De honger werd gestild met een pizza, waarna ze allen uitgeteld met volle buik zich vergaapten aan de film 2012, die toch wel behoorlijk indruk maakte. Maar ja, als je 12 jaar wordt, neem je natuurlijk geen genoegen meer met de eerste de beste kinderfilm...
Hier nog eens de trailer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten