vrijdag 11 juni 2010

I love it when a plan comes together!

ASCHWIN:

Wie herinnert zich nog de uitspraak: I love it when a plan comes together!

Weet je het weer? The A-Team!

Gisteren ging ik met Gijs en mijn neef naar de première van de verfilming van de oude televisieserie The A-Team. En dat was een avond heerlijk genieten. Alles ver over the top: kogelregens, ontploffingen, humor, ongeloofwaardige stunts en dat alles zonder 1 druppeltje bloed (zoals je gewend bent van Hannibal, Murdoch, B.A. en Face). Volgens mij hebben ze er een budget doorheen gejaagd tijdens het maken van deze film die een veelvoud is van het jaarbudget dat ze vroeger hadden voor het maken van 1 jaarseizoen van de tv-serie.

Voor mij was het een avond van heerlijk jeugdsentiment; voor Gijs en Marvin was het een film vol spektakel.
Echt een aanrader als je eens ongecompliceerd wilt genieten van een film die het best valt te omschrijven als een actie-feelgood-movie.

Toppunt van over the top is te zien aan het eind van deze trailer. De mannen vallen in een tank aan parachutes uit een ontploffend vliegtuig, knallen vervolgens met die vallende tank twee vijandelijke vliegtuigen uit de lucht, besturen/vliegen met deze tank door gericht te schieten, om dan vervolgens een val van vele, vele kilometers hoogte te overleven door te landen in een meer! Een paar seconden later rijdt de tank uit het meer en vraagt Murdoch aan een voorbijganger die met open mond hem aanstaart: Do you know the way to Berlin?
 Hier de trailer:

1 opmerking: