dinsdag 1 juni 2010

Webshop

ASCHWIN:

Met trots kan ik jullie melden dat vandaag onze eigen webshop is geopend (zonder al te veel plichtplegingen overigens...)!
Bovenaan rechts op de weblog zie je de link naar de winkel.

Je vindt er vooralsnog enkel sportieve t-shirts. Maar binnenkort verschijnen er meer kledingstukken en overige relevante produkten. Natuurlijk zijn de shirtjes van uitstekende kwaliteit: 100% katoen en van het merk B&C. De kleur van het t-shirt kun je (veelal) zelf bepalen.

Ook de keuze van de juiste maat is gemakkelijk. Klik op het t-shirt van je wens en er verschijnt naast de uitgebreidere informatie over het produkt ook een matentabel met afmetingen en voorbeeldfoto.

En wil je de opdruk vergroot zien? Ga dan met je muis over het shirt en je krijgt een uitvergroting in beeld (vooral handig bij de kleinere borstopdrukken).

Neem maar eens een kijkje door hier te klikken.

Speciaal voor alle fans van De Witte Kenianen is ook van hen een tweetal shirts in de schappen te vinden! De helft van de opbrengst van deze collector-items wordt door ons natuurlijk in de noodlijdende staatskas van Wit Kenia gestort (zo zijn we dan ook wel weer...).

Wil je weten hoe je t-shirt wordt gemaakt. Kijk dan naar onderstaand filmpje.

5 opmerkingen:

  1. GEWELDIG...!!!!!
    Nu nog een damesmodel ?????

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er wordt kei- en keihard gewerkt aan onze damescollectie! Wordt nachtwerk...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Woh....nu al !!!!
    Is dat een nieuw pr ?! ha ha

    BeantwoordenVerwijderen
  4. "Even the worst day @ my bike is better than the best day @ work" ??? ... zàààààààlige tekst!

    BeantwoordenVerwijderen