zaterdag 26 juni 2010

Zonovergoten atletiekwedstrijd

ASCHWIN:

Op de zonovergoten atletiekbaan van RKHAV te Hulst, liepen Gijs en Pien vandaag hun loopnummers. Tevens deed Pien nog mee met het verspringen.

Pien liep eerst de 60 m. sprint. Ze haalde hierbij net geen podiumplaats: 4e dus. Daarna sprintte ze meteen door naar de verspringbak. Niet haar lievelingsonderdeel, maar ze sprong toch 2.95 m. Hieronder haar sprong en landing.



Vervolgens was het de beurt aan Gijs om aan het sprintonderdeel 80 m. mee te doen. Niet zijn sterkste loopnummer, maar wel heel leuk om aan mee te doen. Altijd mooi om te zien: alle spieren gespannen...


Pien liep vervolgens haar 1.000 m. op haar eigen manier: anderhalf rondje rustig aan om vervolgens een vol rondje voluit te gaan. Hieronder loopt ze samen met ploeggenoot Isa na anderhalve ronde.


Aan het eind van de middag was het dan nog de beurt aan Gijs voor zijn 1.000 m. Maar eerst hadden we naar de prachtige 1.500-wedstrijd van Marcel gekeken. Die liep een schitterende tijd van 4:03 min. en evenaarde daarmee zijn PR.

Gijs liep een goede 1.000 m. (tijd weten we nog niet...), maar kwam in de eindsprint net te kort om twee plekken op te schuiven. Hier zie je hem nog in actie tijdens deze warme race. En let vooral even op de gezichtsuitdrukkingen van de tegenstanders van Gijs (klik even op die onderste foto voor een vergroting). Prachtig!


1 opmerking:

  1. Toch blijft het mooi om naar actiefoto´s kijken, heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen