vrijdag 5 augustus 2011

Zuid-Italië

ASCHWIN:

Gisteravond zijn we ook van onze vakantie in Zuid-Italië thuisgekomen. Naast de relaxte sfeer die daar hangt en onder de mensen aanwezig is, heb ik de nodige kilometers hardgelopen. Ongeveer vijf keer per week trok in alle vroegte (terwijl de rest van het gezin nog heerlijk lag te slapen) mijn hardloopschoenen aan. Ten eerste is het pure noodzaak om zo vroeg te vertrekken voor een looptraining (de temperaturen liepen op tot 40 graden Celcius...) en ten tweede is het ook een lekker gevoel om al om 8:30 uur aan de ontbijttafel te zitten, fris gedoucht en vers brood gehaald bij de plaatselijke bakker én al een duurloop van anderhalf uur gelopen te hebben!

Aangezien er haast geen meter vlakke weg te bekennen viel, kun je ook die lange duurlopen scharen onder het kopje 'interval'. Hierdoor heb ik de trainingsintensiviteit noodgedwongen behoorlijk opgehoogd op loopgebied, de afgelopen weken.

En dat komt overigens niet slecht uit, zoals je in het volgende blogbericht kunt lezen...!

Hier nog wat foto's van de vakantie:

Zeilen op zee tussen Zuid-Italië en Kroatië

Ons vakantiedorpje: Vico del Gargano

En er werd veel geklommen deze vakantie...




1 opmerking:

  1. Hey Aschwin, Leuke blogberichten en aan de foto`s te zien een erg mooie vakantie. Herkenbaar !! ging zelf ook regelmatig omstreeks 7:30 hardlopen, heerlijk toch.

    Groeten,

    Angelo.

    BeantwoordenVerwijderen