zaterdag 3 oktober 2009

Kustmarathon 2009

ASCHWIN:

Vandaag met bewondering naar de aankomst van de Kustmarathon 2009 gekeken op Omroep Zeeland. Hier in Zuiddorpe waaide het met horten en stoten soms héél hard, laat staan op de stormvloedkering waar al deze lopers overheen zijn geblazen...
De eindtijden lieten ook duidelijk zien dat de harde tegenwind z'n sporen heeft nagelaten tijdens deze marathon, ook wel de zwaarste marathon van Nederland genoemd: veel wind dus, stranden, duinen, hoogteverschillen, natte voeten en alle andere ongemakken die je hier kunt tegenkomen.
En om eindtijden gaat het hier ook eigenlijk niet. Het gaat erom dat je de natuur 42 km de baas blijft en heelhuids aankomt in Zoutelande.

Hier een verslag van de aankomst van de eersten:



Natuurlijk, ik moet zelf eerst nog maar eens een 'gewone' marathon zien te beëindigen op een goede manier, maar toch, zo'n uitdaging als de Kustmarathon moet ik misschien toch maar in mijn agenda van 2010 zetten...

4 opmerkingen:

  1. Niet aan twijfelen gewoon inschrijven, daar ga je geen spijt van krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Linda, wat een geweldige prestatie, super de duper goed. toevallig hebben we net gisteren over jullie lopen opscheppen hier in Houston,( na het rennen van de race for cure met de kinderen kippe-eindje maar hoor).

    petje af voor al jullie prestaties,

    groetjes, Meerdinkjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Aschwin

    Dan staan we volgend jaar tenminste met 2 lopers
    uit Zuiddorpe aan de start.
    Gewoon inschrijven.

    groetjes
    Edwin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja, Edwin, Tom opperde ook al zoiets (zie boven). Eerst maar eens Amsterdam over 2 weken. Dan plan ik wel voor 2010.

    BeantwoordenVerwijderen