woensdag 3 februari 2010

Vader en zoon - loopje

ASCHWIN:

Vanavond had Pien haar wekelijkse woensdagtraining van de atletiekvereniging. Gijs traint tegenwoordig op maandag en donderdag bij RKHAV. Maar vanavond zijn Gijs en ikzelf tijdens Piens training zelf ook gaan trainen. Samen liepen we over de vestingswallen van Hulst onze kilometertjes. Met wat oefeningen tussendoor kwamen we een klein uurtje later weer aan bij de atletiekbaan, waar Pien nog bezig was met de laatste oefeningen.



Naast het feit dat het natuurlijk goed is voor Gijs en mij om zo een extra avondje te trainen, was het vooral gezellig. Samen lekker lopen, een beetje kletsen en rondkijken van op de wallen op het mooi verlichte stadje Hulst.

3 opmerkingen:

  1. Je zou natuurlijk ook zelf op de baan kunnen gaan trainen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zou zomaar kunnen ja... Heb ik vanavond ook nog even gedaan bij terugkomst bij de atletiekbaan. Hoe gaat het met jouw trainingen? Ik lees je niet veel meer op 'Witte Kenianen'-blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Er valt ook weinig te vertellen. Regen, sneeuw en kou weten mij niet echt te motiveren. Gelukkig wordt het minder slecht. Precies op tijd, want de trainingsarbeid moet echt omhoog.

    BeantwoordenVerwijderen